AKO SCHUDNÚŤ 10 KG ZA 4 MESIACE

Ako schudnúť 10kg za 4 mesiace pri malom bábätku?

Ďalšia pekná premena

Monika je mladá mamička, ktorá ma oslovila len pár mesiacov po pôrode. Jej cieľom bolo schudnúť a vyformovať postavu. Tehotenstvo dalo zabrať jej telu. Monika túžila zbaviť sa hlavne bruška, ktoré jej po pôrode ostalo.

Stretli sme sa, urobili diagnostiku, porozprávali o strave a o jej možnostiach. Východzia situácia nebola ideálna, skôr by som povedala, že celkom komplikovaná.Monika má ešte malé bábätko, manžel pracuje pár týždňov mimo domov a ona je vtedy na dieťatko sama, do toho covid situácia, ktorá nám zavrela fitká. Po vzájomnej dohode sme sa rozhodli spolupracovať na diaľku (online coaching).

Na základe údajov, ktoré som získala na úvodnom stretnutí, som Monike zostavila jedálniček. Otázky týkajúce sa stravy sme riešili hlavne online a občas sme si zavolali . Už po pár dňoch som vedela, že Monika je na správnej ceste a že pochopila, čo som jej o strave a fungovaní tela vysvetlila. Ukážkovo mi každý večer posielala svoj prehľad prijatých kalórií za daný deň (a poctivo posiela už 4 mesiace :o). Ak sa mi tam niečo nepozdávalo – napr. málo bielkovín alebo priveľa tukov – poslala mi screenshot jednotlivých jedál. Ja som sa jej snažila poradiť také zmeny, aby nabudúce dosiahla požadované hodnoty.

Monika veľmi rýchlo pochopila, že v jednoduchosti je krása a odmena vo forme miznúcich kg a bruška nenechali na seba dlho čakať. Zvolila ľahko a rýchlo pripraviteľné jedlá (ideálne pre každú mamičku), zbytočne nekombinuje a nepridáva priveľa ingrediencií, ktoré sa potom ťažko zapisujú do kalorických tabuliek. Jedla 5x denne, jedlo si plánovala a dopredu pripravovala. To boli kľúčové body, ktoré jej pomohli pri krásnej premene.

Osobný tréning sme zatiaľ neriešili, keďže sú fitká zavreté a na online by sa jej s malým bábätkom ťažko časovalo. Monika doma vykonávala cviky na diastázu, uvoľnenú brušnú stenu a posilnenie panvového dna, ktoré sme si prešli na úvodnom stretnutí resp. sme ichupravovali počas spolupráce. Monika si poctivo cvičí doma tieto cviky každý deň. Keď jej malinká dovolí a má čas, zacvičí si napr. naše videá na doma (https://hagisport.sk/blog) . Jej hlavné „kardio“ je chôdza s kočiarom a sem tam, keď je manžel doma, si ide zabehať, kde strieda pomalý beh s chôdzou.

Takže mamičky, nehovorte mi, že sa to nedá. Som hrdá na Moniku, že to dokázala aj s maličkým bábätkom. Nemala to ľahké, ale počúvala a rešpektovala moje rady, veď o tom je online coaching.
Toto sú úžasné výsledky našej spolupráce po 4 mesiacoch!

Váha: -10,2 kg
Miery:
Prsia: -12 cm
Pás: -9,5 cm
Bruško: krásnych -11,5 cm (to je vidno aj na fotke :o)
Boky: -8,5 cm
Stehná: -4,5 cm

Veľa ľudí počas korony doma priberá a Monika dokázala schudnúť 10 kg (a to boli nedávno Vianoce, čas, ktorý chudnutiu veľmi nepraje :o)

Táto pekná, mladá mamička, už teraz rozumie ako sa správne stravovať, aby chudla ale netrpela hladom a nervozitou. Je usmievavá, vyrovnaná, spokojná aj vďaka tomu, že zmenila za krátky čas svoje stravovacie návyky.

Ako trénerka sa veľmi teším z Monikiných výsledkov. Ja som ju naučila potrebné veci a nasmerovala. Ona uverila tomu, čo hovorím, dodržiavala to a to jej prinieslo tieto pekné výsledky.

Naša spolupráca pokračuje, a my ideme ďalej :o)

Kontakt - MGR. GABRIEL HARČARIK, PHD.

Kontakt - MGR. ZUZANA HARČARIKOVÁ

Kde nás nájdete?