DARČEK, KTORÝ ZMENIL ŽIVOT

Andrea dostala na Vianoce darček, ktorý jej zmenil život. Darovala jej ho sestra s manželom. Všetci sme dúfali, že Aďku nakopne k životnej premene a to sa aj stalo. Ako mi sama povedala, bola z tohto darčeku prekvapená, ale povedala si, prečo to neskúsiť.

Aďka už mala za sebou rôzne pokusy o úpravu hmotnosti. Snažila sa sama cvičiť, ale nikdy dlho nevydržala. V ťažkých chvíľach to sama nezvládala a preto prichádzali zlyhania, sklamania, výčitky a nevydarený koniec.

Hneď na prvom stretnutí sme sa si otvorene povedali, že naša spolupráca bude trvať dlhšie. Aďka chcela urobiť výraznú premenu a preto sme sa do toho pustili od začiatku naplno. Keďže bola vo fitku začiatočník, tak som ju naučila cvičiť technicky správne základné cviky, v ktorých sa postupne zlepšovala a jej postava sa pekne menila.Kardio robila podľa toho ako sme si to naplánovali. Buď to boli prechádzky, plávanie alebo bicykel…. .Každý deň počas našej spolupráce mala poctivo odchodených viac ako 11 000 krokov denne. Nikdy mi večer nezabudla poslať report o dennej aktivite.

Do jedálničku sme zakomponovali ľahké, rýchle, výživné jedlá. Andreu musím veľmi pochváliť. Už od začiatku všetko dodržiavala, plánovala a pripravovala si jedlo na deň-dva dopredu. Poctivo mi každý deň posielala kalorické tabuľky na kontrolu. Boli ukážkové. Rýchlo pochopila ako to celé funguje. Bola spokojná, že môže jesť veľa a vôbec nehladuje. Inšpirovala sa aj rôznymi fit receptami a niektoré si dokonca vymyslela aj sama. Najviac jej však zachutil tvaroh s proteínom, ten musela mať v jedálničku každý deň :o) Vďaka svojmu poctivému prístupu a odhodlaniu sa výsledky rýchlo dostavili a ju to motivovalo pokračovať ďalej.

A tu sú úžasné výsledky za 5 mesiacov našej spolupráce:

Váha: -21 kg
Pás: -12,5 cm

Brucho: -21,5 cm
Boky: -11 cm
Nohy: -10,5 cm

-10% tuku

Aďka si užíva svoju novú postavu, teší sa z lepšej kondície, pevnejšieho zdravia a hlavne z nového oblečenia, pretože musela vymeniť komplet šatník :o) V tomto novom životnom štýle ďalej pokračuje, pretože sa cíti spokojne, vyrovnane, užíva si ako sa stále zlepšuje. Skvelé je, že stále chudne a ako sama povedala, vôbec nehladuje a jedlo jej chutí.

Ja sa veľmi teším z jej úspechu, nádhernej premeny, krásnej spolupráce a držím jej silno prsty v ďalšom napredovaní. Sme aj naďalej v kontakte.

Kontakt - MGR. GABRIEL HARČARIK, PHD.

Kontakt - MGR. ZUZANA HARČARIKOVÁ

Kde nás nájdete?