PREMENA, KTORÁ PRINIESLA KRÁSNU POSTAVU A SEBAVEDOMIE

Peťka je jedna z mojich klientiek, ktoré už so mnou spolupracujú/cvičia dlhší čas.

Pamätám si ako Peťa prišla prvýkrát na tréning do fitka. Bola to taká hanblivá, utiahnutá slečna. Všetky cviky boli pre ňu nové a náročné. Jej hlavný cieľ bolo iba schudnúť. Aj sa jej to po pár mesiacoch podarilo, schudla 7 kg, cítila sa dobre a tešilo ju to.

Ale prišlo obdobie, kedy popri práci písala diplomovku a mala štátnice, tak nervy zo skúšok si odniesli svoju daň a chudnutie sa zastavilo. Po úspešnom ukončení školy , sme zase nastavili jedálniček a tréningy a išlo to zase pekne.

Potom ďalšia prekážka. Korona, zavreté fitká, stres , jedenie a zase začala stagnovať. Koronu sme zvládli online tréningami.

Ale keďže si fitko a tréningy veľmi obľúbila, už nie je hlavný cieľ chudnutie, ale tvarovanie postavy, prekonávanie svojich silových limitov a byť krásna, silná a zdravá. Zmenila sa na sebavedomú ženu. Už to nie je tá „šedá myška“, ale vyšportovaná kočka, ktorá keď príde so svojim elánom do fitka, všetci si ju všimnú.

Tu sú jej krásne výsledky, ktoré sa snaží stále zlepšovať:

Váha: – 10kg
Pás: – 8 kg
Brucho: – 13cm

Boky: – 11cm
Nohy: – 5cm

Tuk: – 12%

Metabolický vek: – 20 rokov

Tak čo milé slečny a dámy, aj vy by ste chceli mať takú vyšportovanú postavu, lepšie zdravie a vyššie sebavedomie? Kľudne mi napíšte a ja vám rada pomôžem s vašou premenou.

Kontakt - MGR. GABRIEL HARČARIK, PHD.

Kontakt - MGR. ZUZANA HARČARIKOVÁ

Kde nás nájdete?