SCHUDLA 27KG BEZ EXTRÉMOV

S mladou mamičkou Monikou sme začali spolupracovať pred 14. mesiacmi. Hlavným cieľom bolo schudnúť po pôrode a zmenšiť bruško, ktoré jej ostalo. Kvôli covid situácii sme niekoľko mesiacov spolupracovali online – išlo najmä o coaching v stravovaní. K tomu si cvičila cviky na diastázu, ktoré som jej na našom úvodnom stretnutí ukázala. Monika už po pár mesiacoch schudla pekných pár kíl, bruško sa zmenšilo a komplimenty okolia ju motivovali ďalej na sebe pracovať. Tak sme zaradili aj silové tréningy vo fitku. Veľmi milo ma Monika prekvapila tým aká je silná a už po pár tréningoch cvičila naozaj s peknými váhami (drepy s 50kg a hip thrust 70kg). Postava sa krásne začala spevňovať a formovať. Chudnutie už nebol hlavný cieľ, keďže po 14. mesiacoch dosiahla takéto krásne výsledky:

Váha -27 kg!!!! Aktuálne 64kg na 175cm
Pás: -22 cm
Brucho: -26cm
Boky: -20 cm
Nohy: -9 cm

Aktuálne si našla Monika ďalšiu motiváciu. Prekonávať svoje limity v posilňovni, lebo vďaka silovému tréningu sa mení jej postava, ktorá začína mať pekné krivky (čítaj vyformované/ vyšportované).

A to je moje milé klientky veľmi dôležité si uvedomiť. Schudnúť dokážeme vďaka vhodne upravenej strave, ale vaše telo sa začne meniť až keď zaradíte správne nastavený posilňovací tréning. Nebojte sa, nebudú z vás mužatky, veď sa pozrite na nás dve 🙂

Mňa ako trénerku veľmi tešia výsledky mojich klientiek. Som na Moniku veľmi hrdá! Je vytrvalá, húževnatá, poctivá, nemá žiadne výhovorky, vždy splní, čo si stanovíme, plánuje si jedlo aj tréningy a tým pádom aj krásne napreduje. Držím jej prsty a samozrejme pracujeme na ďalšom progrese.

Ak si neviete poradiť samé, tak ma neváhajte osloviť. Pracujem ako osobná trénerka, ale mám aj online klientky, o ktoré sa denno denne starám a pomáham im. https://hagisport.sk/sluzby

Kontakt - MGR. GABRIEL HARČARIK, PHD.

Kontakt - MGR. ZUZANA HARČARIKOVÁ

Kde nás nájdete?