VĎAKA SÚŤAŽI SCHUDLA ĎALŠÍCH 6KG

Lucka vyhrala v našej zdieľacej súťaži na facebooku, kde nás už dlhšie sledovala. Mohla si vybrať niektorú z našich služieb.

Po 2.pôrode sa snažila schudnúť. Zo začiatku sa jej podarilo niečo schudnúť aj samej, ale potom prišla stagnácia. Niekoľko mesiacov stála na váhe. Výhra ju preto veľmi potešila a vybrala si teda službu: vypracovanie jedálnička.

Zvolili sme spoluprácu na diaľku. Zostavila som jej jedálniček. K tomu si pridala aj coaching, počas ktorého som ju naučila ako správne používať kalorické tabuľky, ako si vhodne upravovať jedlo, čo je najdôležitejšie, ak chce byť úspešná v chudnutí.

Lucka to veľmi rýchlo pochopila. Tešila sa z toho, že nemusela robiť žiadne extrémy v podobe šarlatánskych či tvrdých fitness diét. Naučila sa, zostavovať si jedálniček z vhodnejších potravín. Jedla skoro všetko, ale v rozumnej miere tak, aby jej to sedelo v rámci hodnôt, ktoré sme si nastavili. Samozrejme, že nejedla sladkosti a rezeň so šalátom, lebo to vie každá žena, že to nie je cesta ku krajšej postave. Lucka si strážila hlavne množstvo jedla a denné kalórie a za 2 mesiace sa jej podarili takéto pekné výsledky:

Váha: -6 kg
Pás: -6 cm
Boky: -7 cm
Nohy: -4 cm

Dostala sa na váhu, ktorú si dala za cieľ a naďalej pokračuje v nastavenom režime. Cvičí sama doma a víkendy trávi aktívne v prírode s rodinkou.

Ak si aj ty si nevieš poradiť sama, tak sa neboj a oslov ma. Pracujem ako osobná trénerka a rada ti pomôžem k tvojej vytúženej postave.

Kontakt - MGR. GABRIEL HARČARIK, PHD.

Kontakt - MGR. ZUZANA HARČARIKOVÁ

Kde nás nájdete?