VIEME AKO SCHUDNÚŤ A NABRAŤ SVALY

Na príchod Breda Schoenfelda som sa veľmi tešil a som rád, že prišiel do Prahy. Keď Martin Snasel minulý rok oznámil, že príde do jeho Core gymu, tak som nevahal a hneď som si zaplatil kurz. Dokonca aj dovolenku som si posunul kvôli nemu a neľutujem. Brad Schoenfeld je doktor, vedec, odborník, autor kníh a vedeckých článkov na tému hypertrofia a chudnutie.

Čo mi dalo školenie? V prvom rade množstvo informácií, ktoré boli podložené vedeckými článkami a meta-analyzami! Môžeme sa donekonečna baviť o tom ako boli navrhnuté, ako spracované a ako interpretované výsledky týchto štúdií. Fakt je, že Brad je vedec a nie žiaden „youtober“, ktorý si vycucne výsledky len tak z palca a strelí odporúčania len tak od oka na základe svojho obmedzeného úsudku. Tento človek sa roky zaoberá touto problematikou a musím povedať, že na 57rokov vyzerá veľmi dobre! Ale poďme späť ku kurzu. Tieto dva dni boli naozaj náročné na koncentráciu a množstvo informácií z oblasti výživy či tréningu, ktoré ešte budem nejaký čas spravovať, opakovane si ich prechádzať a aplikovať do praxe. Čo bolo najväčšie prekvapenie pre mňa na kurze? Že tam nebol žiaden kulturista, fitnesska ani „guru špecialista“!!! Prečo, keď tento človek má najlepšie informácie o svalovej hypertrofii a chudnutí? Oni už všetko vedia a nepotrebujú sa vzdelávať či napredovať? Netvrdím, že kto nemá tento kurz, tak nič nevie, ale túto skupinu ľudí som tam logicky očakával. Ak chcete byť najlepší v čomkoľvek, tak by ste sa mali učiť od najlepších. Mňa osobne teší, že informácie, ktoré som si sám naštudoval z rôznych zdrojov Brad potvrdil a pridal aj ďalšie, ktoré určite zaradím do svojho tréningu, či programov naších klientov. Určite sa sústredím na niektoré detaily, ktoré som doteraz pri tréningoch či v jedálničku neriešil. Hneď po dovolenke sa pustím do prípravy a sám som zvedavý ako moje telo zareaguje na tieto zmeny.

Ak chcete výsledky, tak musíte mať správne informácie, aplikovať ich a byť trpezliví!!! Nevyhadzujte peniaze, nestrácajte čas a neohrozujte svoje výsledky či zdravie trénovaním nezmyslov! Verím, že čoskoro vám prinesieme viacej informácií z tohoto kurzu! Sme radi, že nás sledujete 😉

Kontakt - MGR. GABRIEL HARČARIK, PHD.

Kontakt - MGR. ZUZANA HARČARIKOVÁ

Kde nás nájdete?